Årets Farve 2020

Chinese Porcelain

Årets Farve 2020

Årets Farve 2020
En klar blå med hyldest til både himmel og hav

For 6. år i træk har vores farveekspert og PPG’s Global Colour Trend Team stået i spidsen for at finde nye lækre DYRUP-farver til indretningen i de danske hjem. Igen i år er valget faldet på en markant og iøjefaldende farve. Årets Farve 2020 er en klar blå farve, som hedder Chinese Porcelain og har farvekoden PPG1160-6. 

Den smukke, blå farve er tonet, så den passer perfekt ind i den nordiske boligindretning. Den leder tankerne hen på himlen og havet, den er livsbekræftende og beroligende, kølig og stærk.

Vil du gerne have fat i Årets Farve 2020? Find din nærmeste Dyrup-forhandler her.

Hele verdens yndlingsfarve

 

Blå er altid en populær farve. Faktisk viser adskillelige undersøgelser, at blå er den farve, de fleste har som yndlingsfarve. Desuden er det en farve, der i den seneste tid har vundet meget ind blandt stylister og boligbloggere på alt fra vægge og møbler til nips.

Chinese Porcelain har den fordel, at den kan kombineres med utroligt mange andre farver, helt fra de rødbrune terrakotta-farver, til lyse pasteller eller stærke pangfarver. På den måde kan du bruge Årets Farve 2020 til at skabe mange forskellige udtryk og stilarter i din bolig.

Læs mere om indretning med farven blå.

Sådan indretter du med farven blå

 

Blå er en klassisk og kølig farve, der passer perfekt ind i den nordiske indretning. Alt efter, hvad du sætter den sammen med, kan den have mange forskellige udtryk. Går du efter at skabe en klassisk og herskabelig stil, er høje hvide paneler og en blå væg en utrolig smuk og elegant sammensætning.

Hvis du gerne vil indrette dit hjem klassisk nordisk, kan du bruge forskellige blå farver i din indretning tilsat møbler i lyst træ. I det hele taget er organiske materialer et godt match, idet de skaber en god kontrast til det kølige udseende og bløder op.

Vil du gerne have et hjem, der skiller sig ud, kan du eksperimentere med at sammensætte blå med klare pasteller eller en kraftig og varm rød farve. Den uventede og utraditionelle farvekombination giver dit hjem et personligt præg og et sprudlende udtryk.

Der er mange måder at få Årets Farve 2020 ind i dit hjem. Du kan enten male et helt rum, en enkelt væg eller eller måske møbler og andet inventar i den smukke blå Chinese Porcelain, der kan fås i alle typer af maling.

Farvetrends i 2020

 

Ud over den flotte klare blå farve har vi hos Dyrup igen i år udvalgt en palette af lækre trendfarver, som kommer til at være populære i 2020. Her finder du både sarte pasteller, varme jordfarver og knaldrød. Med de nye farver har du rig mulighed for at skifte stilen derhjemme på både vægge og møbler. Du kan få tonet alle 2020-farver hos din lokale Dyrup-forhandler.

Årets Farve 2020 er super flot og mangfoldig, og den er både flot i et helt rum og på mindre arealer. Alle trendfarverne i 2020 kan mixes og matches på kryds og tværs. Hvis du synes, den blå farve er for markant at have på væggen, kan du male et rum i en af de andre farver og male et møbel, en lampe eller måske en dør i Årets Farve. 

Find mere inspiration i vores folder om farvetrends eller læs mere om farvetrends i 2020 her.